atty_b
2005.11.09
|
|
0 0
21
|
Hello! Ááá dehogy vettem akadékoskodásnak:-) Rákéreztél a beosztásomra; én vagyok a csapat alapítója, vezetője, néha-néha operatőre és a filmek rendezője, valamint a szervezési munkálatok hárulnak rám. Illetve, hogy pontos legyek, nem adom ki másnak az ilyesfajta teendőket, mert nem bízom senkiben annyira mint magamban. Na jó ez most kissé egoisztikusan hangzik, de ez az igazság. Ha másra bízom nem jön össze úgy ahogy azt én gondolom. A leghosszabb filmünk 24 és fél perc. Hosszabbat nem vállaltunk eddig, ezzel a közel fél órással is elég sokat szívtunk. Az hogy egy amatőr besorolású alkotás időtartama több mint két órára nyúljon... Ne haragudj de nevetséges! Ezt most viszont ne ne vedd kekeckedésnek! De komolyan! Egy Schindler listáját sem biztos hogy mindenki szívesen végignéz, hisz másfél óra egy helyben üldögélés után alap emberi reakcióként mindenkinek elkezd viszketni a hátsója... Ha egy amatőr film túlnyúlik a két órán ott valami írtózatosan el van baltázva. Én a vágásra gyanakszom, de nem ítélek látatlanban! És ha már felajánlottad, hogy elküldöd, hát én élnék is ezzel a lehetőséggel! Íme a címem: Bánhegyesi Attila 2459, Rácalmás, Vasvirág utca 5. Feszülten várom! További jó estét! Üdv.:Atty |
|