gumbo Creative Commons License 2005.11.08 0 0 5737
a BB sem varázsló. ilyen játékosállománnyal az is csoda, hogy ott tart a csapata ahol. A colts viszont meglátásom szerint kezd beérni. A PM lassan kezd belerázódni ebbe a szezonba is ( az utolsó TD passz, amikor a zsebből kimenekült, és futásból olyan 30 yardos passzt adott Marvinnak..), és az O line is kezd olajozottan működni.

A védelem minőségileg jobb lett. A Dline szenzációs, bár ezen a meccsen a Pats o elég jól hatástalanította; Az LB-k sokal jobbak mint tavaly (brackett-moris csere bejött), és a safety páros doss-sanders hihetetlenül erős. A CB posztot még mindíg lyukasnak látom, mert Jason David elég hullámzó teljesítményt nyújt, és eddig Marlin Jackson sem az igazi.

Annak külön örülök, hogy PM végre futott, és, hogy Dungy nekiment egy 4.nek. A Troy Brown td-t azonban meg kellett volna challengelni!!

Mindesetre vár még kemény meccs ránk ebben a szezonban: Jax idegenben, Steel+Charg otthon, Seah-id., Cin-idegen Szóval 3 vereség szerintem lesz, de 13: 3 simán elég lesz a by ra, és a hazai pályára.
Előzmény: JAX (5736)