Nem volt ütve-vágva, hajtva azért volt, de nem rendszeresen jellemzően. Először leszedettem a váltót, szétszedettem, ekkor cseréltek egy csapágysort...utána megint zörgött, kicsit kevesebbet. Ezekután szétesett a kinyomóvilla, mert széttört a konzol, ami tartotta (városban, forgalomban, fasza volt feltolni a járdára: ja igen, aznap voltam szervizben, mert gyanús volt, hogy kicsit nehéz kinyomni a kuplungot, de a jómunkásemberek semmit sem találtak) , ekkor egy komplett XM váltót szereztem rá amiben 120e km volt (állítólag), a harang miatt kellett, de az egész váltót rátetettem. Ez azóta rajta van, elég rendesen zörög szintén. Gyanakszom, esetleg más is lehet benne, de nem tudom egy váltó mitől zöröghet még. Ja kuplungot is cseréltem 2x rajta, nehogy az legyen a baja (nem az volt). Ismerős azt mondta, csavarjam fel a zenét. Kipufogós szörnyülködött, hogy szét fog esni (tavaly nyáron). Márkaszervizes reakciója (idézem): "hát ez Peugeot, nem BMW"
Fékről majd máskor mesélek. Meg a gyári lengéscsillapítóról ami 1.5 év után 55%-os (100e párja). Meg az ablaktörlőről ami szétesik. Meg a 100-nál spontán leszakadó szélvédőcsíkról. De ne menjünk át negatívba, hiszen ez egy felsőkategóriás autó.