_AiRMAN_ Creative Commons License 2005.11.05 0 0 1354
Szijjjjjasztok!
Hú, képzeljétek, van barátnőm! :))))
Ezért is nem írtam eddig, egyszerűen nem volt időm....

Tudom, mit akartok kérdezni! Halak. :)
Rajta kívül csak egy halak csajt ismerek, de van bennük közös. Mindkettő olyan szemérmes, legbelül eléggé félénk. Ez nem is látszik általában elsőre, például Ő is elég bátran odajött beszélgetni. (másképpen nem is vettem volna észre...:) ) Aztán a folytatás nagyjából úgy zajlott, hogy én reagáltam az ő jelzéseire, amik számomra elég egyértelműek voltak. Pedig ő azt állítja, hogy kezdetben abszolut nem tudatosan csinálta őket.
Egyébként holnap leszünk 3 hetesek.

Ja, látom, itt most pont olyan jegyekről van szó, akikhez én is hozzá tudok szólni. Bár egyik jegyből sincs komoly mintám, de mégis ezeket ismerem nagyjából a legjobban.
Szóval lehet, hogy valamennyire én is vonzom a sorppiókat. Elég jól ki is jövök velük. Ez a szöszmötölés nekem mondjuk nem tűnt fel, csak az, hogy tényleg elég szenvedélyesek, akaratosak, de valamit kedvelnek bennem, ami nem tudom, hogy mi. :)

Oroszlánnal nekem jó a tapasztalatom, a suliból a legjobb barátom oroszlán volt, meg egy haverral is kimondottan jól kijöttem, aki oroszlán volt. Csajt is ismerek, vele is jól elvagyok, bár még nem jártunk...

Nyilas meg a mostani legjobb barátom, de csajt csak futólagosan ismerek, bár vele is jól kijöttünk, annak ellenére, hogy jópár évvel idősebb nálam.