Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 689
"Akkor gondolom te meg azért hoztad fel a seggeket, kakákat stb. mert neked meg az tetszik. (Nézz utána , hogy primitiv pukkancsként hányszor emlegetted ezeket)"

Skacok, szerintem hagyjátok abba, ez sehova nem vezet. :)

"Minek ide a nyomaték?
Asszem most már kezdek aggódni érted."

Most már én is aggódom érte:)

"Ezt a vonalat te dobtad be nagyképűen mondván: 20 milkát kináltál fel a grófnak. Most meg el akarsz hajolni a téma elől miután valszeg hazugság volt ez is."

Itt is közbe kell szólnom: jFeryvel együtt voltunk Egerben, ennek a grófakárkinek a "bemutatóján". Nagy hunbug az egész, már akkor megállapítottuk. Feri akkoriban azt mondta, hogy "bárkinek" leteszi ezt a pénzt az asztalra, aki bizonyítékot tesz neki le az asztalra. Szóval a felajánlás valóban él(t?).
Az hogy után vajon miért akart foglalkozni azzal az idiótával, nem tudom.
Mindenesetre ráb@szott a gróf úr, mert akkor itthon már éppen elegen szívtak ilyen ál-befektetések miatt, "későn jött haza", a fene nagy hazafi. Gondolom látta hogy külföldön hogy lehet szívatni a népet, és azt hittem nálunk ezt itt még nem játsztotta el senki, és ő is megteheti.
Hát nálam nem jött be. REMÉLEM másnál se. Csak ártott a témának.

"Még az a szerencse, hogy te pontosan tudod milyen hülyék, ostobák ezek a megrendelők. Ezek szerint te nemcsak kiváló méréstechnikai szakember, hanem látnok is vagy. Javaslom jelentkezz be Randinál."

Hát, jFeryt én is kértem már, hogy kooperáljon pl.: V.P.-vel, ő tudna is mérni, ahogy Egelynél teszi a dolgát a mérőrendszere..

"Kik ezek az "ezo körök" ? Egyáltalán honnan veszed az információidat ? Olvastál-e már valaha a témával kapcsolatos külföldi irodalmat ?"

Szerintem külföldön sincs sokkal tisztább irodalma az ügynek, inkább csak sok, és abból ugyanannyi lehet a valós infó mint nálunk. kb 1%. Csak többnek tűnik.
Persze lehet hogy tökre elértettem amit mondtál.

bocs hogy közbeszóltam.
Előzmény: determinators (687)