bratislava
2005.11.04
|
|
0 0
31813
|
én sem vagyok matthaus ellenes.
Alapvetően két nézőpont csap össze az LM körüli vitában.
1. Szigorú értelemben vett eredményesség/eredménytelenség.
2. A válogatott körüli mentális változás, az első lépések megtétele egy ütőképes, szerethető válogatotthoz, a csapat általános felértékelődése - visszatérés Európához, végre megfelelő PR-munka.
Megjegyzés: ki az az elvetemült, aki a mai magyar labdarúgás több évtizedes rohadásával a háttérben az 1-es pont értelmében valódi (ti. továbbjutás komoly világversenyre) előrelépést várt? /A rétorikai szófordulatokat kéretik nem komolyan venni - minden egészséges mentalitású tréner ki szeretné juttatni csapatát egy nagy seregszemlére/.
Döntsük el, melyiket vizslatjuk. De nem árt tudni, hogy csak a 2-espont megvalósulása esetén lehet majd egyszer, talán, reméljük beszélni az 1-es pont beteljesüléséről is.
A legjobb példa LM mellett pont Róth A. története:
2003 októberében Róth Antal is - az LM-ellenesek logikája szerint - megbukott, mert nem juttatta ki az U21-et sehová (1.Lengyelo. 20p., 2. Svédo. 14p., 3. Mao. 12p.).
Ugyanakkor neki, meghosszabbították a szerződését, HAGYTÁK DOLGOZNI, nem fikázták, a helyén maradt, befejezte a megkezdett munkáját és lám, eredményt ért el. Egyesek most ezt szeretnék megvonni Lothar Mathaustól.
uff, én beszéltem. |
Előzmény: verkri (31793)
|
|