JFEry Creative Commons License 2005.11.04 0 0 686

Akkor nem emléxem.

 

A lófaszt gondolom azért említed, mert megtetszett. Egészségedre!

Az elektrolítkondenzátor tud feltöltődni, mint az köztudott. Közben vékonyodik a szigetelő rétege. Sima vegyi reakció, mint a galvánelemnél. Megfelelő környezetben képes egyenirányítóként is viselkedni, így is feltöltődhet.

 

Az egypolusúról ezó körökben azt állítják, hogy több 10%, 100%-al ad le több energiát, mint amennyit betáplálunk.

 

Építesz egy elektromotorral hajtott egypolusút. Az elektromotor elektromosenergia igénye összefügg a tengelyéről kicsatolt mechanikai energiával. Ez jól és egyszerűen mérhető.

Az egypolusú gencsi felvett energiája összefügg a tengelyére csatolt mechanikaienergiával. ennek kicsatolt elektromos energiája szintén jól mérhető. Az ezó állítás szerint a kicsatolt energiája viszont nem függ össze a becsatolt energiával.

Ha nem tévedek, akkor elegendő egy stabil üresjárási helyzetben megmérni a motor-generátor rendszer fogyasztását. Majd a generátorról ismert mértékű energiát kicsatolva ellenőrizni kell a a becsatolt energia változását. Ezekkel az adatokkal eldönthető, hogy valóban honnan kerül a kimenetre az energia.

Minek ide a nyomaték?

 

Kár itt szőnöd  grófos- pénzügyi vonalat, mert csak azt éred el vele, hogy politikusnak fognak nézni.

Egely kijelentette, hogy a megrendelt mérésekből él. Éppen olyan szövegkörnyezetben tette, ami arra utal, hogy a megrendelőinek fingjuk sincs arról mire adják a pénzt.

Előzmény: determinators (685)