Lucilius Creative Commons License 2005.11.02 0 0 764
"A mai meccsen már az elejétől a hazaiak -az elmúlt év kupa döntősei - voltak az aktívabbak. Latámadással ellehetetlenítették az ellenfél játékát, úgyhogy legtöbbször az észak-csehországiak térfelén folyt a játék.

Elsőnek Postulka kapus a védő Róth ijesztette meg, majd nem sokkal később Sowunmi vágta át magát a Teplice védelmén keresztül, de Postulka időben kifutott. A Tepliceieknek komoly gondjaik voltak a támadás szervezéssel, kitöréseik általában véget értek a kezdőkörnél, így Drobisznak nem volt semmi dolga.

Ellenfelének (a másik kapusnak - Luc. megjegyzése) ellenben állandóan figyelnie kellett. A Tepliceieknek főleg a technikás Sowunmi okozott gondot. A 35- perceben az ellnfél védőit sóbálvánnyá változtatta, de éles lövését Postulka bravúrosan kikaparta.

A hazaiak fölényüket csak a szünet után koronázták meg, és Róth az 57 percben ballal, pont az oldalsó kapufa mellett küldte a labdát a hálóba. 5 perccel később Ivana lábában volt az előny növelésének lehetősége, aki átcsúszott a Teplice lezser védelmén, de próbálkozát Postulka hárította."

Amúgy látom, hogy az MF Dnes sportrovatát forgatod. Kifejezetten jó sport rovat, de ha a cseh sport újságra vagy kíváncsi, akkor megadom a címet. Egy hibája van, az hogy cseh nyelvű. :-)

Előzmény: h3o (763)