mikrobeee Creative Commons License 2005.11.02 0 0 1621

Hát hallod... nem irigyellek ezért a tortúráért... Pedig látszik a cuccokon, hogy minőségi termék, nem igazán ezt várná az ember tőlük! Remélem nekem nem lesz vele ilyen gondom, lassan megérkezik az én példányom is, ha végre szállítanak belőle hazánkba is...

Ma viszont magy élményben volt részem, kezembe fogtam egy nano-t! :))) Hát az valami döbbenet! :))) Az a helyzet, hogy a képek megközelítőleg sem adják vissza azt az élményt, amit élőben ad a kicsike! :))) Alig akartam visszaadni! :))) Megmondom őszintén, hogy ha olcsóbban adnák, biztos vennék egyet, de ezen az áron, - természetesen az ár/érték arányt figyelembevéve - az iPod video sokkal jobb választás! Persze csak akkor, ha MacBolt, ill. az XMS tartja az árait, ugyanis írtam minden hazai Apple kereskedőnek, aki az ipod.lap.hu-n megtalálható és mindenütt drágább a video ára mint ennél a kettőnél! Ez nem reklám akart lenni, hanem tény! Ha nem tartják az árat, akkor átgondolom a kérdést mégegyszer...

Visszatérve még a nano-ra, azért nem semmi mérnöki teljesítmény van emögött a szerkezet mögött! (A fekete olyan mint egy szelet csoki...:)))) ) Ugyanis abból a pinduri akkuból ilyen teljesítményt kipréselni nem lehetett könnyű! A kijelzője gyönyörű, viszont az én ujjaimhoz a "kerék" az elején már egy kicsit kényelmetlen! És elég érzékeny is, nem mindig sikerült elsőre beletalálnom az áhított meüpontba!

Aki még nem látta és van rá lehetősége, ne hagyja ki és nézze meg, mert érdemes! :) A hangját nem hallottam persze, hiszen nem volt rajta zene! És még valami, nekem egyátalán nem tünt sérülékenynek, sőt! Kimondottan masszív és nagyon jól összerakott termék benyomását kelti! Persze, hogy a karcokkal szemben mennyire ellenálló, azt nem tudom, de egy tokra semmiképpen nem sajnálnám a pénzt!

Várni... na hát ezt a legnehezebb...

Előzmény: malenykij polgar (1620)