"Összeállítok nemzetközi díjszabási kérdésekből álló "tesztsort". És szisztematikusan "árajánlatot" kérek a nemzetközi pénztárosaiktól és információsaiktól. A válaszokról kép és hangfelvételt készítek. Ha csak egy kérdésre is rosszul válaszol valaki, akkor megteszem a bejelentést a területileg illetékes rendőrfőkapitányságon. Így véleményem szerint 1-2 hónap alatt olyan helyzet teremthető, hogy a MÁV ZRt Személyszállítási Üzletág vezetése kénytelen legyen érdemben foglalkozni a problémákkal, és a szabályozás áttekinthetősége, a jegykiadás automatizálása és egyszerűsítése irányába elmozdulni..."
Gergő!
Már annyian mondtuk neked, hogy ne kívülről legyél nagyon okos, és ne képzeld magad vizsgáztatónak, amikor vannak erre szakemberek, akik ezt megteszik. Gyere be, lásd, valamennyire belülről is a helyzetet, és ne csak utasszámlálóként, hanem ha már annyira a nemzetközi rész a hepped, akkor nosza nemzetközi tanfolyamra! Ott majd összeállítanak neked különböző kérdéssorokat, és próbálj meg arra Te válaszolgatni! De vigyázz, mert akkor majd ott mondanak rólad különböző dolgokat, ha a kérdéseik közül csak egyre is nem tudsz válaszolni. És hogy lásd, nem csak a levegőbe beszélek, íme itt a lehetőség:
November hónapban indul nemzetközi tanfolyam az Oktatási Központban. Eredetileg belsősöknek, mert csak annak fizetik a tanfolyamdíjat, de tudod magántanulóként is el lehet ezek többségét végezni. Nagyon ritka az ilyen, de előfordul. Magántanulóként úgy 100 rongy körül van. A felvételi 8-án lesz. Készülj fel nagyon a díjszabási kérdésekből, mint belföldi, mind nemzetközi téren, mert ha nem érsz el 70%-ot, akkor nem vesznek fel! Heti egyszeri elfoglaltságot fog majd jelenteni, ha sikerül a felvételid. Ez nem olyan szoros, hogy mellette ne tudnád jelenlegi tanulmányiaidat folytatni, és különben is, neked ez már mind megy úgyhogy kisujjból kirázod, vagy nem? Ha sikeresen eljutsz a vizsgáig, és netalán a vizsgád is sikerül, akkor pedig azt ajánlom, használd ki amit megtanultál. Jelentkezhetsz nemzetközi kalauznak, vagy beülhetsz a Keletibe kisegíteni a nemzetközi pénztárosokat. Örülni fognak neked hidd el, hiszen kevesen vannak Ők is. Hogy ez ne ütközzön akadályokba szerintem még félévet halasztani is megérné emiatt. (Komolyan beszélek!) Úgyis Szesza vezér akarsz lenni, ha nagy leszel, és hidd el nem nagyon létezik jobb ajánlólevél annál, mint hogy, már van szakképesítésed sőt, Te már a főiskola mellet is dolgoztál a Szeszánál, belülről is ismered a helyzetet stb.
A tanfolyam díjára ne legyen gondod! Tudod, én csóró vagyok, de a nemes ügy érdekében a képen látható ezerforintos felajánlással elindítom az Adományozzunk A.G Tanfolyamára pénzgyűjtő akciót. Elég sokan járunk ide, úgyhogy szerintem többen is felajánlanak majd erre az erejükhöz mérten kisebb-nagyobb összeget, tehát hamar összejön majd a pénz erre.
Én is azt ajánlom neked, vedd komolyan ezt a lehetőséget, mert mégegyszer nem ajánlom fel!
Most már az egész csak rajtad áll.
Bevállalod!?