ygius Creative Commons License 2005.10.31 0 0 154
üdv mindenkinek!

én is autóval jöttem.. reggel 5-kor még Győr mellett süvítettem, éjjel 11-kor pedig már Calais közelében voltam.. alvás, aztán reggel irány a komp. Természetesen csak oda-jegyem volt ami 12:00- ra szólt ezért megváltoztattam reggel 7:00 re.. pár euroért megteszik ha nincsen tele a komp.
Aztán az angol oldalon kipakoltattak, jobban mondva kipakoltak és vissza is rakodtak! Átfuttatták a táskákat egy szerkentyűn feltettek egy két kérdést és kész. Ezzel megkapták az angolok az első elismerő jópontot a részemről, mert mindez simán intelligensen zajlott.

Angliában a vezetés nem okozott olyan nagy gondot, mint amennyire izgulgattam miatta.
Autópálya nem probléma, ugyanaz mint otthon. London-t délről megkerülő autópályán - asszem M25-ös- egy naggyon "kellemes" kis dugóba keveredtem, de mint később kiderült ez nem is olyan ritka esemény itt.

Amivel viszont eleinte problémám volt, azok a körforgalmak. Az egyszerű kis körforgalom hagyján.. de amikor egy - ehnye túlzással - 4 sávos 8 kijáratos körforgalmon próbál az ember átvergődni, úgy hogy fél szemmel a térképet nézi.. nah, szóval párszor volt olyan érzésem, hogy az öklüket rázó angol bácsik, nénik nem éppen szeretetteljes üdvözletüket akarják kinyilvánítani felém.

Összesítve az eddigi élményeimet, nem vészes angliában az autózás. Főleg nem, ha megismered a környéket, ahol laksz és amerre jársz.
Előzmény: xailabi (151)