haromttt Creative Commons License 2005.10.31 0 0 5576
Nagyjából egyetértek azzal amit írsz.
Mondjuk szerintem nem fogjuk megnyerni az AFC-t.

"Érdekes, hogy hiába tudják a vele szemben álló védelmek, hogy a naked bootleg a kedvenc dobása, mégsem tudják az esetek nagy részében annak siekerességét megakadályozni."

Ebben főleg annak van szerepe, hogy kib. erős a futójátékunk. Szerintem ebben az évben az is benne van, hogy Anderson és Bell is 1000yard fölött zár. Futásnál talán a legerősebb az O-Lineunk az egész ligában. Lepsis és Nalen idén Pro-Bowl formában nyomják, sőt szerintem most Nalen a legjobb C az NFL-ben. Szóval ilyen futójáték mellett persze, hogy beszívják az ellenfelek a play action-t. Shanny taktikája idén abszolút erre épül, mert tavaly látta, hogy Plummer a zsebből messze nem annyira jó, legalább is nagyon sokat hibázik. Most viszont 21 negyed óta nem dobott INT-et. Szerintem az offensen nem múlna, hogy jók legyünk. A secondary viszont finoman szólva is lyukas. TO 91 yardos elkapásánál látszott, hogy Champ nagyon nem egészséges, nem tud rendesen irányt váltani. Után volt mégy egy 40+os elkapása TOnak aminél, simán rávert 3 métert, aztán le is kellett cserélni, így aztán 2 rookie CB-n van a kezdőben. Ebből Darrent Williams akkora mint én. 5-7. Nagyon pici, bár kurva gyors, de coveregeben nem jó. Inkább ütközni tud. Foxworth nekem hatalmas meglepetés. Gyors, jó felépítésű, pár év múlva ott lehet az egészséges Champ szintjén. A mostani endzonos INT-je hatalmas volt.

"A Broncos védelme SB szintű, még akkor is, ha a Sh akkor is blitzelteti őket, amikor sima zónát kellene védekezniük."

Volt olyan hogy nem játszott egy safety sem. 4 ember ráállt a WR-ekre, a többi meg blitzelt. Ilyenből kaptuk TO TD-jét. Megkéne találni az középutat a QB pressure és a zona között és akkor tényleg lenne esély valami szép eredményre. De a Playoff szinte biztosnak tűnik.

A másik öt csapat szerintem is:
Colts
Steelers
Cincy
Chargers
Pats, de csak azért mert onnan is tovább kell jutnia valakinek, egyébként a JAX-et és a Chiefst is jobbnak tartom náluk
Előzmény: gumbo (5575)