hobe Creative Commons License 2005.10.31 0 0 546

Fenykepezzel sokat!

 

Egy hete jottunk vissza Cook-rol, valoban nagyon szep volt! Ugy csinaltam az eljegyzest, ahogy mondtad:-) Mail-ben majd megy a link a kepekhez. Mar megcsinaltam az oldalakat, este feltoltok mindent.

 

Aitutakin nem aludtunk, mert csak egynapos kirandulasra mentunk at Rarorol. Nekunk egy kicsit lassunak tuntek ezek a kis szigetek, de a vegere sikerult nekunk is kozeliteni a 0 sebesseget:-)

Felelmetes, hogy ezek mennyire nem aggodnak semmin. A tipikus pelda erre egy helyi ora, amin ossze-vissza voltak a szamok es a kozepebe meg "Who cares?" volt irva.:-)

 

Az utolso nap a posh hotelben csoveztunk hajnali kettoig (nem akartunk 290 dollart fizetni egy fel ejszakaert), de elotte mar aggodtunk hogy biztos kidobnak. Ehhez kepest szepen betakartak bennunket a TV elotti padon, hogy nyugodtan tudjunk aludni:-)

Aztan hibat kovettunk el az autoberlesnel, mert a datumvonal atlepes miatt kicsit megkavarodtunk es egy nappal kevesebbre kertuk. Hagytunk egy uzenetet az utolso nap a szallodaban (Aitutakira mentunk), hogy majd masnap adjuk le a kocsit es szamoljanak fel megegy napot a mar megadott kartyara. Innen aztan felhivtuk oket megegyszer, hogy minden OK volt-e, de csak lassitva mondtak, hogy minden OK. A plusz nap berlesi dijat meg azota sem vontak le!

 

Mar nezegetjuk az akcios jegyeket, hogy mikor menjunk vissza!:-)

Előzmény: minimal (545)