sztgyi Creative Commons License 2005.10.27 0 0 1868

Kedves Boattis!

 

Már Tegnap olvastam hozzászólásodat, a sörösdoboz témához.

 

Azt írtad: Régóta tervezem hogy hozzászólok a sörkollektorhoz, most szedtem össze a bátorságot, hogy leírjam a véleményem.

 

Most nekem kell összeszednem alaposan a gondolataimat és a bátorságot!

 

Először is köszönöm, hogy figyelmet szenteltél ránk!

 

Olyan kedvesen, megfontoltan, és szakszerűen szóltál hozzá, ahogy az Tőled várható volt! Öszinte leszek, alig találok szavakat!

 

Rendkívül megtiszteltető számunkra, hogy hozzászólsz! Innen a topikról tudjuk, hogy Te a napenergia hasznosításnak elkötelezett híve, és komoly művelője vagy!

 

Véleményed fontos számunkra! Tudjuk, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkezel.

 

Nem értem miért kell elnézést kérned!

 

Ennek a topiknak az a legnagyobb erénye, hogy itt mindíg kultúrált volt a hangnem és igen magas színvonalú a tartalom. Kötelesek vagyunk úgy tekinteni, mint egy hagyományt. Ez mindannyiunkat kötelez is valamire.

 

Ezt a hagyományt Te és a régebbi topiktagok teremtettétek meg, és  azok akik idelátogatta és látogatnak érzik, és kimondatlanul is követik.

 

Nincs itt szó semmiféle vizes-levegős csatárol (lehet, hogy most én fogalmazok sarkosan).

 

Kérlek, mint a No1 BOLOND, hogy igenis szólj hozzá, ha időd engedi és szükségét érzed! Mi ugyanabban a CSAPATBAN focizunk, csak bővíteni szeretnénk a palettát - ahogy írtad!

 

Befejezem most itt, mert nem akarok ismétlésekbe bocsátkozni, meg mindjárt nem látom a képernyőt, olyan kicsik lettek a betűk!

 

Előzmény: boattis (1863)