Holdapó Creative Commons License 2005.10.25 0 0 29840

Hello BuNnY!

Lehet, hogy nem voltam elég világos, de én a saját történetemet írtam le. Ami az octopussyra vonatkozott, azt nekik is címeztem. Az utolsó bekezdésben leírtakat szántam nekik.

Összemostam a két dolgot, mert egy a tanulság belőle: a profit oltárán drága áldozatot hoz az, aki úgy viselkedik, mint az a két bázis. Én a büdös életben többet nem fogok a német bázisra menni, és az ismerőseimet is lebeszélem róluk. Gondolom aki máshol járt pórul, az pedig arról a bázisról fog lebeszélni mindenkit, aki hallgat rá.

:o))

Kicsit felületesnek teccik lenni a nyúlúrnak! A 3 személynek volt 150eFt a 3 napos kiruccanás. Azt írtam le, hogy ezt lebontva fő/napra simán kijött volna egy 1 hetes egyiptomi út. (116eFt-ra jönne ki egy hét, ennyiért pedig egy szállodás, egyiptomi búvárút kijönne)

Különben a merülésekért 29€/merülés-t fizettünk a bázison, a szállás sem volt túl olcsó, 3 személyre 88eFt, ellátás nélkül. Semmi extra, csak baromi drága!

Egyiptomban 25$ a napi kihajózásos merülés, ellátással 2 merüléssel... Ha szállodából intézed, egyénileg, akkor is 50$-ért kivisznek hajóval, 2 merülésre. Még így is olcsóbb, mint a horvát tenger, ahol közel másfélszeres árért kapod a közel sem olyan szivélyes kiszolgálást.

:o))

Ennyit a matekról.

Előzmény: BuNnY (29820)