Political Animal Creative Commons License 2005.10.25 0 0 69

Érdekes, hogy egy megépített fürdőről politikai okokról beszélsz miközben a FIDESZ hallgat, mint szar a fűben... No, de nem is első és nem is az utolsó eset, hogy a helyi FIDESZ nem kezdeményező képes. Amúgy is csak azt fúja, ami a fővárosi pártirodából lejön, de ez egy másik téma.

 

De ha már politikai okok beszélsz, akkor azt gondolom, hogy az MSZP lelkiismerete, vagyis Csabainéé (ha van ilyen) ugyancsak sáros lehet. Ugye, erre gondoltál politikai okok alatt?

 

Ugye, már a versenyeztetési tárgyalás, aztán az építettő, aztán mégiscsak az építi, aki nem nyert, vagy a csúszás az átadás körül, amiről mindenki nagyvonalúan hallgatott, és jópofát vágott mindenki...

 

De mi lehet abban politikai ok, hogy rosszul van megépítve a fürdő járórésze? Vajon, hány gyereknek, vagy felnőttnek kell összetörnie magát? Valószínűleg megbotlott a nyelved, mert ez nem politikai ok, hanem szavatossági kérdés. És az építettetőnek villámgyorsan ki kellene cserélni. Minden külön kérés nélkül is...

 

Nem kellene megvárni, amíg történik valami súlyosabb baleset, és felvetődik az önkormányzat felelőssége, hogy miért engedték hosszú időn át a balesetveszélyes fürdő működését. Persze, te majd akkor is a gaz Orbánt látod a háttérben, a mocskos FIDESZ-t, holott egyszerűen arról van szó, hogy egy Csabainé által preferált cég egyszerűen nem képes kijavítani az általa elcseszett járórészt a fürdőben. Becsapva ezzel az odalátogatókat, cserben hagyva Jucikát.

 

Ilyen egyszerű.

Előzmény: dejo (63)