JFEry Creative Commons License 2005.10.23 0 0 615

Azzal, hogy százezres készülékekről kezdesz hadoválni, megint eljutunk egy olyan pontig, ami semmiről sem szól. Csaka zért mert TH mérése semmivel sem hozott több eredményt valaki több százezrének rovására, mint az én mérésem pár ezerért.

Egely könyveit inkább nem olvasom. Pár kedves Olvtárs már néhányat rendelkezésemre bocsátott, az éppen elég volt.

 

Való igaz vannak alapvető fogyatékosságaim, de attól, hogy ezek mögé igyekszel bújni és a sajátjaidat nem látod át, még nem lesz értékesebb, vagy értéktelenebb az a megállapítás amit az egypolusúról teszek, hogy nem termel több energiát mint amivel forgatjuk.

 

Nevetségessé tesz ez a vergődés egy olyan kérdés körül, amit pár hozzászólásoddal ez előtt magad is elsimerten kiejtesz a mérési menetből.

Több 10, esetenként több 100%-nyi többletről regélnek a leírások. Akkor nem tudom minek bonyolítod a dolgot egy feleslegesen drága és nyűgös méréssel?

 

Talán csak nem te adod bérbe vagy el ezeket a szerkezeteket? Esetleg csak a szokásos műszaki para-misztifikáról van szó?

 

Esetleg magad nem építenél valami ilyesmi kis egyszerű kísérletet?

Talán annak az energiának a töredékével kereshetnél objektív módot a dolog eldöntéséhez, mint amivel véded az általad személyesen nem is ismert jelenséget. Magad írtad építettél már motor-generátorokat. Akkor ez sem lehet kihívás.

Előzmény: determinators (614)