JFEry Creative Commons License 2005.10.23 0 0 605

Itt, éppen ezen a topicon fent  van a teljes anyag, hogy miként és mit mértem.

Most megint butaságokat írogatsz. TH nem mérte a nyomatékot, hanem számolta a meghajtó motor teljesítményéből. (kérdezd meg tőle)

Elég bonyolult nehézkes és felelsleges is lenne.

Akármilyen álmodozó is nehezen hiszem neked, hogy valóban azt mondta volna, hogy az egypólusúnál mért nyomatékot.

Az "asszimmetrikus" kütyűjénél már inkább csinálhatott (csinált) ilyesmit, merthogy ott éppen fázisfüggően állította az energianyereséget. Nem lehet, hogy véletlenűl csak te kevered?

 

Én sem mértem a nyomatékot, de nem is számoltam. Mivel jelentős energetikai anomáliát kerestem (ez volt igérve) a meghajtómotor elektromos teljesítmény felvételét mértem meg. Ez eléggé egyszerű mert a bemenő feszültség és áram szorzata éppen ezt adja egy egyenáramú motornál. Ezt mértem a generátor terheletlen és terhelt állapotaiban.

 

Azt találtam, hogy a terhelés energiaikicsatolásának változása bőven megjelenik a meghajtómotor energiaigényének változásában. (hő,vegyi és mechanikus veszteségek)

 

Figyu, nem visszatérve a baszkódáshoz, de miért kellene nekem szakértőnek, méréstechnikusnak, vagy bármi csodadokinak lennem, hogy valami érdekeljen, hogy ha valamiben látok fantáziát elvigyem a megfelelő helyre, a megfelelő ismerősömnek, aki majd jól megméri és kielemzi? (hol utalatam rá, hogy szakértő lennék? Még mikor előadtam, akkor is felhívtam rá a figyelmet, hogy nem szakemberként állok ott, hanem mint olyan aki néhán kísérlet és megfigyelés tapasztalatait adja elő)

Ezen a vonalon kár a lejáratásomat eröltetned, mert pl nem én irattam ki magamról a TV-ben hogy fizikus, parafizikus, meg ilyesmit....

 

Ha tudunk a szakmáról érdemben beszélni, abban  partner vagyok. Ha basztacc abban is parner vagyok, de akkor kösd fel a gatyád és tudj annyira olvasni mint én.

Előzmény: determinators (603)