Törölt nick Creative Commons License 2005.10.22 0 0 75
itt hogy tudassam veled a fajtádat, verd a melled és ne kopogj be papirért.
van olyan házigazda aki smirglit ad ki, de olyan ablakalá szaró is, aki visszaadja, hogy a másik oldala még használható. Arcodat törölni, tetük...........

ez a topik egy marhasag, a magzarság a törökökhöz rokon, 150 év alatt (két emberöltö) dugták eleget fogamzásgátlo nélül a magyar lányokat.
Kivétel a székelyek, azért is ott az igazi magyarság----meg is látszik.
Nézz körül, mennyi török pofát látsz magyarként- aki nem cigány....

Na most megnyugodtatok? Én nyugiban irom ezeket én német vagyok, (sváb) a török hodoltság után telepitette be a Mária Terézia, és a nevem olyan speciális, hogy az egész világon tudjuk melyik svab részröl származik.

Magyar? szedett vedett társaság, aki igazolni tudná a családfáját, az beletur a szégyenletes multba. Hirhedt magyar dzsentri, falvakat elkártyázták, a falvak több tulajnek fizettek adot.........és az uraságok dugták a parasztlányokat ( elsö jog) nos?
tetszik a fajta? Más tetük meg pajzsra emeltek a vezért Napoleon ellen, emikor is tálcán kivivhatták volna a függetlenséget. Kis hijja hogy az oroszok is ittmaradtak, nem volt könnyü megegyezni a sok szarházival, hogy eltünjenek a busba, csak akkor mentek bele, olyan feltételekkel, hogy mentelmi jogot kapnak. Egy sem ment el számüzetésbe a SZU-ba, most is fönökök, legjobb esetben államfök.

Nos? tetszik a fajta? Ti meritek magatokat valakihez hasonlitani? Pfuj
Előzmény: laca137 (70)