JFEry Creative Commons License 2005.10.22 0 0 585

Állíthatok amit akarok. De nem teszem. Nem kell. Volt ami volt. Tanultam belőle és számomra eldőlt, hogy mit és kinek higgyek.

 

Előkerült pár olyan kísérlet, amit éppen Egeyl "felhívására" végeztem.(pl, lifter) Minek jöttem volna mással elő? (noha a szünetek béli eszmecserében többször is többekkel is beszéltem a tapasztalataimról)

Ott voltál mikor Th. kérdezett ilyesmit tőlem? Mert én sajnos nem. De ha egy kicsit is akarnál a tényekkel foglalkozni rájönnél, hogy semmi értelme ennek a szerkezetnek a bemérésekor a nyomatékkal fogylalkozni, elég ha kizárod.

Persze én amatőr vagyok. Ezt nem is tagadom, de azt nem értem hogy Egely, vagy Th és főként te mitől volnál nem amatőr? (profi?)

Nos a galvanikus egyenérték számításánál valóban tévedtem. Persze azóta is védem magam és nem ismerem el a hibám. Sőt meg sem építettem a leírás szerinti elemet, mely végülis a kidobásomhoz vezetett.

Szóval ezt sem kiséreltem meg. Asszem kishaver, neked túl savanya a szőlő. (sohasem neveztem magam szakértőnek sem, hiába fosod itt szót, mint b1)

Előzmény: determinators (582)