rézréz2 Creative Commons License 2005.10.20 0 0 61198

Hölgyek és Urak! Ritkán írok be, de azért olvasom a beírásokat, ám a Rósához hozzá kell szólnom.

Nem új keletű friss gondolat, de szomorúnak tartom, és nem értem az okát, hogy a Rósa H. (mert ugye az öccsét szívesebben látnánk, legalábbis akareterejét, hozzáállását, mint focistát nézve, és nem mint fradi-játékost), hogyan maradhatott nyáron a játékosunk egyáltalán!

Miért kap lehetőséget pocsék teljesítményére, mérkőzrésről-mérkőzésre. Az általam tisztelt mesterünk miért játszatja? Valakik mondják neki? Vagy úgy véli, még ílyen semmilyen hozzáállással is hasznosabb, mint a cserepadon lévők? El szertenénk adni, ezért játszatjuk?

Ha egyéb szempontok nincsenek a háttérben értehetetlen miért lehet még mindig piros-kék mezben R.H. (negatív).

Tudom nem közöltem semmi bombasztikusat, csak hangosan dünnyögtem mgam elé. És ha tényleg feljelentett, a vélhető büntetési pénz miatt, vagy prémium megvonás miatt, akkor meg mit keres még egyáltalán a csapat körül.

Más! Szerintem a Signori szombaton még nem játszhat ellenünk. Viszont utána azért kiváncsi lennék rá.

Aki tud, azzal találkozunk Sopronba!