Törölt nick Creative Commons License 2005.10.19 0 0 129
Az "olcsó" alatt nem a sz@rt kellene érteni...hanem a költséghatékonyat. (és, ugye, nem mondod azt, hogy azért, mert valami nagyon sokba kerül, az automatikusan jó is???? )
Szóval, nem tartom feleslegesnek a sportcsarnokot, csak azt, abban a formában, akkorában, amit terveznek, és olyan finanszírozással, ahoyg tervezik van bajom...
Különösen, mivel, ugye, mást sem hallunk, hogy kilóg a hátsónk a gatyából...
Szóval, szerintem is, ahogy töbek szerint is, elég lenne egy tanuszoda (egy olyan battai féle), meg egy nagyobb "torna"terem valamelyik iskolához csatolva, akik délelőttönként normál tornateremként használhatnák, délután meg hétvégén meg lehetne a tömegsporté...
Óvodai fejlesztések? Na, na nevettess. Tudod, mekkora óvodai férőhely hiány van Érden? Hogy nagyon sok kisgyereket még az iskola előtti évben sem tudnak Érden oviba iratni az érdi szülei? Szóval, lehet, nem felújítani kéne, hanem építeni (ugyanis egész városrészek épültek ki azóta, hogy egyetlen új férőhely sem létesült ...De annak ellenére, hogy sok szülő reklamál ezért is, én csak két tervezett oviról tudok, az egyik a valamilyen lakópark melletti, ami lehet, hogy meg sem épül, a másik a Darukazelő utcai oktatási komplexumon belül fog megvalósulni ....majd. (a komplexum helye egyelőre gazos-csalitos, és épp néhány sikertelen pályázaton van túl a városvezetés, hoyg pénzt szerezzen az elképzeléshez. Magyarán, kb. 5-10 éven belül lesz egy új óvoda...talán.
(mielőtt félreértenéd, nincs ovis korú gyerekem, úszni járó iskolás azonban igen!De,, hogy én is érintett legyek, mert, hogy az előbb említett gyerek hamarosan kinő az általánosból:
új középiskoláról még nem is beszéltünk! (azaz, ez is a Darukezelőben van tervbe véve, de csaka harmadik lépcsőben, tehát, lehet számolni, ha az első mondjuk 5 év múlva meglesz, mikor lesz új középfokú oktatási intézménye Érdnek!)
Szóval, vagy felveszik azt a gyereket a Vörösmartyba, ami tényleg, szerencsére és Érd dicsőségére egy nagyon jó suli, vagy, ha nem tanult annyit az a büdös kölyök, (vagy csak nem elég okos az elitgimihez), bumlizzon csak be csak Pestre, az is az életre nevel?

Szóval, szuper lesz, ha a gyerekek helyben járhatnak majd úszni...miután megjöttek Budapestről az oviból, iskolából....

Ja, és iskolák: hát tényleg, majd a Gárdonyit is felújítják. És akkor már csak hány is marad? Kilenc vagy tíz?

Egyébként a Campona mellett van egy nagyon jó uszoda is, ha már nekünk "sportcsarnok ellenzőknek" azt javaslod látogatni egyéb ügyekben (tapasztalatból tudom, hisz a fiam idejár úszni)
;o)

De feleslegesen vitázunk, a sportcsarnok meglesz. Hiszen mindent aláírtak már hozzá, amit kell. A többbire meg, ahogy a többi infrakstrukturális fejlesztésre is, majd várunk türelmesen.
Aztán, ha jut pénz a sportcsari törlesztőrészletei mellett, akkor majd unokáink látni fogják milyen egy megyei jogú városban élni...
Előzmény: palánkos (128)