rodnas Creative Commons License 2005.10.17 0 0 157

Úgy látom, nem hallottál arról, hova került Horty fia, nem hallottál arról, hogy Betlen Istvánt a németek, majd a nyilasok el akarták fogni. Ugyanis ez jellemzi akkor a magyar közigazgatást, és aki ezt nem akarja tudomásul venni, az igenis a magyarság ellen politizál. Persze Medgyessi apja az más dolog, ugyi.  

Nincs olyan nép, melyben ne lenne  csőcselék, akit  ha hatalomba juttatnak, ne szolgálná ki a megszálló katonai hatalmat.

A legveszélyesebb az a réteg, aki soha nem szeretett dolgozni, csak csalni. lopni, hazudni. Ha ehhez hozzájárul hogy az illető eredetileg tanulatlan, buta ember volt, és kiemelték, mondjuk egy éves párt iskolai végzettséggel jogász lett, az mindenre képes, hisz a megszálló katonai hatalomnak alá van rendelve, ha az bukik, tehetségtelensége miatt neki vissza kell menni a szegénységbe.

 

Volt régen egy jogász munkatársam. Fizikai munkás volt. Ő mesélte: 1945 - től 1948 - ig az összes volt jogászt elzavarták, helyükbe "gyorstalpalós" jogászok kerültek.

És még egyet! Sosem emlegettem saját magyarságomat. Én azt vállalom, a magyar, a szlovák, német, zsidó felmenőimmel együtt.

Tudod, valaki egy topicban azt írta, hogy a századvég három millió kivándoroltja az mind magyarországi nemzetiség volt. De úgy látszik nem tudod, akik kivándoroltak, azok mind magyar nemzetiségűnek mondták magukat. (Kivéve a Belgiumi románok)

Petőfi szlovák nemzetiségű volt, mégis magyarnak mondta magát. Apja még  Besztercebányára is elküldte tanulni, szlovák környezetbe. Mégis meghalt hazánk függetlenségéért. Folytassam?

Légyszíves válaszolj! Hol írtam magam magyarságáról?

Olyan Göbbelsi hangulatot érzek felőled áradni!