rodnas Creative Commons License 2005.10.15 0 0 150

Callie!

Aki elfelejtkezik Magyarország német katonai megszállásáról, és a német katonai megszállás alatt történteket a magyar népre akarja hárítani, az MAGYAR ELLENES!

Egyesek nálunk odajutottak, hogy mikor a Varsói gettóról írtam, azt lebagatelizálták, azt írták, ott csak néhány ezren haltak meg! Lassan példakép lesz Pozsony, Bukarest, hogy ott milyen "ügyesen" megoldották azt a bizonyos kérdést. A Budapesti zsidók meg mennyit szenvedtek! Talán azt mondod, hogy azért ítéled a magyarságot, mert a pesti zsidók nem jutottak példának okáért a Pozsonyi zsidók sorsára? Na, ja, a szomszédos országok szemszögéből szégyellheti magát Horty, és az egész magyar nép! (Hogy nem úgy csináltuk, mint ők!)

A munkaszolgálatosokat pedig ne tedd a holocaust mellé. Két nagybátyám is munkaszolgálatos volt.

Jó volna, ha a Varsói gettóról olvasnátok már egy - két dokumentumot. Igaz, az nektek kényes téma, mert a második lázadás leverésében közre játszott a dicső Szovjetunió is! De mintha nem lennétek tisztában a Kárpát medencében történtekkel! Szégyen Magyarországra? - hogy Közép - Európában egyedül csak Magyarországon nem volt kontcentrációs tábor? Radnótit például a csetnikek őrizték, akiknek utódaival Vukovár "felszabadítása" után a Szocialisták és a Szabaddemokraták együtt ünnepelték (ŐK mondták hogy ünnepeltek -a Novy Sadi tv- közvetítette.) az Újvidéki hideg napokat.

1944 március Magyarországot megszállja a  Német hadsereg.(Hivatalnok csere)

1944 október A nyilasok hatalomátvétele.(Német katonai segítséggel.)

Nem hazudtál, de profi módon csúsztatsz. 

Előzmény: Callie (141)