Kcsita Creative Commons License 2005.10.14 0 0 31138

Bozóky: El kell gondolkodnom
Budapest, október 13., 21.40 A Liga nemet mondott Matthäusra.

Délelőtt és délután szinte "online" számoltunk be az MLSZ-ben történt mai eseményekről, és a hivatalos verziók mellett mostmár lassan kezdenek kiszivárogni a nem hivatalos történések is.
Információink szerint a délutáni, "informális megbeszélésre" keresztelt - lánykori nevén: MLSZ-elnökségi ülés - összejövetelen Kisteleki Istvén, az MLL elnöke tájékoztatta Bozókyt arról, hogy a Liga elnöksége (Szima Gábor, Mátyás Tibor, Kovács Péter, Ferencz Gábor) már nem bíznak meg benne.
Dr. Bozóky erre azt válaszolta, hogy akkor el kell gondolkodnia azon, hogyan tovább, és - mint arról beszámoltunk - ezt követően elhagyta a elhagyta az "informális megbeszélést" (lánykori nevén MLSZ-elnökségit).
Kisteleki István egyébként hivatalosan is elmondta: a Liga nem Lothar Matthäus szerződésének a meghosszabbításában gondolkodik.
- Alaposan elemeznünk kell a történteket - így az MLL elnöke -, és mivel bőven van időnk december 31-éig, a lehetőségeinknek megfelelően kell új kapitány választanunk, aki lehet akár külföldi szakember is.
A Kisteleki Istvánnal készült interjúkat reggeli kiadásunkban olvashatják.

1. Váltás lesz

2. A Kisteleki, olyan mint a Mészőly. Egyszer azt mondja, hogy kössünk két vagy akár négy évre LM-al, most meg ne! Istenem... Nem tudnak ezek dönteni. Egyszer ezt mondom, aztán ezt. Csodálkoznak, ha nem hisznek el, amit mondanak a közvélemény előtt?

3. Tegnap a mészőly, a meccs végén a szurkolók, azt kiabálták, hogy szép volt fiúk és nem értette hogy re is ment... Talán, írigykedünk?