Devil Inside Creative Commons License 2005.10.14 0 0 31099
Hozzátenném, hogy emlékeim szerint a két évvel ezelőtti magyar-lengyel sokkal reménytelenebb meccs volt, mint a szerdai. Nem volt nagy meccs, ha nem is halt meg egyik csapat sem a pályán, elég becsületesen brusztoltak és ebből ilyen középpályás bírkózás jött ki.

Kistelekiéket pedig egyértelműen az irigység vezérli, szerintem működő alternatívájuk nincs Mättheus helyére, esetleg Tornyival akarnak egy 40 milás szerződést kötni. Ha megmondanák kit akarnak, miért és milyen szakmai elképzelésekkel, tán elgondolkoznék rajta, az viszont qrvára nem érdekel, hogy Mättheus milyen szerződéssel van itt, mikor Kistelekitől kezdve mindegyik edzőnek volt az utóbbi 10 évben olyan szerződése, ami köszönőviszonyban sem volt a teljesítményével. Szóval elég álszent a hisztijük ennek kapcsán.

Az pedig pláne nem hiányzik, hogy valami saját embert odategyenek, aki bosszúból kihagyja Mättheus kedvenc embereit (pl. Husztit, Torghellét, Bodnárt), csak azért mert sokat játszottak ebben a válogatottban. Persze, Huszti posztján lehet játszatni Tóth Norbit vagy Halmosit, de ez még mindig azt jelenti, hogy bőven kerettag, Torghellét pedig lehet szídni, de lehetett látni, hogy pl. Kovács Zoli sem tudja hozni azt a teljesítményt megjátszhatóságban és labdatartásban ezen a poszton.
Előzmény: Törölt nick (31073)