Helleluja Creative Commons License 2005.10.11 0 0 90

Kedveseim!

mindent az emberi egy - család benne minden család szolgálatába kellett volna állitani, azaz mindent INGYENRE TÖKÉLETESITENI??? na most, mi is lehet a cél, mint pontosan megtudni mi ez, ami nekem a legcsiklandósabb, mi ez a titok, meg halál?

abszi ulti e tudomány meg technika mellett vagyok de HARMÓNIÁBA a teremészettel, s nem akarok HADAKOZNI AZ EGEKBE, AMI A HAARP EGYIK CÉLJA lenne?

nem akarok egy WILÁGTRÓNT MEG WILÁGKIRÁLYT, hanem abszi ulti csak keresni, a kiutat akkor is, ha most minden engemet szolgál, mert nem akarok EGY SÖTÉT CSAPDÁBA TUDATLANUL VERGŐDNI, s szeretteimtül, akiket a mindennapi előteremtése miatt, gyülölnünk kell, igen igen Édesanyám ha nem zavar el a háztól, aki haragos volt meg gyülöletes, nem lehetett volna belőlem ember, mert se munka lehetőség se enni való? na, most ez áll fent, az emberiség 80 + %kára kára?

na, egy valamilyen elitt banda, valamit akar, amit mi 98 %ka az emberiségnek, nem érthet, nem szólhatunk bele, a saját sorunk alakitásába, s mondhatnám tovább, de mire jó ez a technika meg tudomány, ahol ha irán atomfegyverekhez jut, megmarad, mint iraq is ha van atomarszenája, ma atomhatalom = nagyhatalom, s nobody cant denny???

tessék, nem zsidózok meg nem bántok senkit, szóval bele lehetne menni, a sürübe?

kik azok akik nem félnek, s nem halnak meg?

osztán még, nem beszélek egyikőtök ellen sem, csak a téma, mert kérdem, ezek készülnek fel, egy csillagháborura, de arra minket is fel kellenne???

vissza, ne hogy azt mondjad, hogy náci vagyok, vagy faji megkülömböztető, hanem mint az a törzs, abszi ulti mi magyarok, természeti népek vagyunk, mert mi allá akarjuk rendelni mindent ami technika, bizon egy ember, legyen bárki, felette???

élni, müvészet???