Helleluja Creative Commons License 2005.10.11 0 0 87

harapósok meg harptudósok?

 tudomány? minden ami tudomány, a fegyveresek ugyse engedik meg, hogy bármi, mondjuk egyszürü uton módon, hatalmas hatásu pusztitó reakciókat lehet beinditani, nos ezért veszélyes minden tudomány öszkézben? ugyanakkor teljesen degenera lebutitott tömegek, egyre butábbak meg tehetetlenebbek lehetünk csak?

 na, első a nemzeti öszhang, mig most a nemzetek felettiek, ezt a hangot, tüzzel vassal ördögökkel - démonokkal haarppal minden harapó fogóval, meg szeretnék semmisiteni az emlékezetetét is, hisz, pont a szeretet által, ami egy csomagba van, lehetne csak kimászni az egyre mélyebb sötétebb gödöröbül?

 abszi ulti, egy nemzettudatos tudja hogy ő örök életü, szelleme megsemmisithetettlen, s ezért nem akar senki burkát elvenni, de most a mienkét se, mert végeredményben, akik ezt az iskolát kijárják, szerintem sokkal de sokkal tapasztaltabbak lettek, ha nem jobbak?

 na, előbb utóbb a 2 ufós csapat, mint ahogy jósolva van, maga az ugfósok is, mármint itt vagyunk a fényesek, s most rögtön azonnal, ketté tudunk szakadni ugy, hogy egyik egyik, a másik másik?

 ugye nincs magyar ufós, nincsen ufós csak egy van? azaz mind mint egy, az örök egybe? nézzétek csak a szavak, ráadásul ufó, meg csösző - aljasok, mint van a szent házasság, meg szent háremság?

 uhuhufufufufuuuuu... borcza borcza farka tarka... piros tarka?