Helleluja Creative Commons License 2005.10.11 0 0 85

tévelygők s tekergők, egymást kereső ufósok?

amit mondtál, okvetlen kell hogy válaszoljak rá, de a tópikhoz is szeretnék, mert nem akarok itt ufózni, s mivel antenna, arról is egy pár szót, meg amit mondtál, Istenemre, a TEJUTONOS MAGYAROKKAL EGYETEMBE s engemet is beöltöztettek fekete egyenruhába ( man in black) most megszálltul e tereket, mindenütt szerte e wilágokban, s elénekeltük a HIMNUSZUNKAT az üszamgyarokkal, minden magyar lelekeket belevonva, akik testünkben is, meg kivül is léteznek!? 

pontosabban rögzitettem, s mikor nemsokára magyarországot akartuk megszállni, senki se tudta a HIMNUSZUNKAT végik énekelni!!!

az antennával kapcsolatban ismét: a föld átmérője háromszorosa nagyságu antennával vettek körbe, s mindent de mindent az egyégvilágon tudnak róllunk, s mikor EGY HANGON LESZÜNK VELÜK, most megnyilik az ég is, de a földön is, már nekünk tökéletes kommunikációnk lesz, s mondom, mi egyénileg is, bennünk van minden, ami elképzelhetettlen hogy mi minden, de ahogy irtam, az atenna meg iránytü feltétlen?

na, a szintiszta igazat irtam, s lassan minden ki fog tudótni!!! tudódni?

vajon, a haarposok, vajon ellenünk, vagy mellettünk vannak, mert az usa magas székeiben ülők, bizon a csösző - aljasokkal vannak, meg talán minden kormány ma, általuk lenne? mert kérdem, mire jó a titkolódzás? hogy lehet ellensége az egyik ember, vagy egyok nép - ország a másiknak, ami észbontó?

itt a többieket is kérdem, mert hogy valami köze van, minden eseményhez, s vajon a gondolataink befolyásolása is, az is? mi az, ami nem befolyásol, mert csupán, miért nem mondják meg az igazat, mert ők okosabbak, vagy másak? aha...

szökőárak - földrengések - csunyamik meg mik, még?  mellesleg, lehet hogy pont, a kivédésén fáradoznának, de akkor mi a titok? amit tudok, csak egy kis magnetikus karolat, s azon a téren, a magnetikus mezőbe, semmi, mert 10zest is ellő tudnak idézni, de ezt nagyon olcsón meg lehet valósitani, mondjuk irán, indonézai, korea stb... nem beszélve a nagyokról, akik mégis valahol a felleggek allatt, egy kalap?

Előzmény: taki024 (81)