FLOW Creative Commons License 2005.10.11 0 0 3
Vajon miért nem érdekel senkit sem a téma?

Adunk még egy kis információt a túráról, hátha ez meghozza a kedveteket! :-)

Napi 160-180 km-t kell megtennünk az utazás alatt, tehát megfelelő fizikai kondíció, no meg egy jó kerékár szükségeltetik a táv teljesítéséhez. Az útvonalat úgy alakítjuk, hogy kevés forgalmú mellékutakon haladjunk, azért hogy az autóforgalom ne zavarjon bennünket a nyugodt kerekezésben :-) Így picit hosszabb lesz az út, mintha autópályán :-) haladnánk, cserébe viszont nem csapnak el a kamionok és megismerhetjük a vidéki táj szépségeit.

Januárban lesz egy személyes találkozó a résztvevőkkel/érdeklődőkkel, ahol megismerhetjük egymást és minden kérdést megvitathatunk. Az egyik legproblémásabb téma a haladási sebesség. Mivel majdnem minden ember más tempóban halad, és mi nem szeretnénk, ha nagyon szétszóródna a csapat, ezért bizonyos kompromisszumokra és összetartásra szükség van. Szeretnénk, ha mindenki körülbelül egyforma edzettséggel vágna neki a távnak és egyszerre tudjunk haladni. Ehhez minden résztvevőnek egyénileg kell felkészülnie, azonban tavasszal tartunk egy közös nagy próbatekerést, ahol majd (még időben) kiderülnek az egyéni felkészülési hiányosságok :-)

A túra időpontját a résztvevők igényeinek megfelelően határozzuk meg, figyelembe véve a 2006-os versenyeknaptárat is. :-)

A weboldalon hamarosan megtalálhatóak lesznek apró publikus információk az eddigi jelentkezőkről. :-)

Infók: