blackstrom Creative Commons License 2005.10.11 0 0 224

segítség!! segítség!!

 

néhány éve kukáztam egy Derbi tipusú, a Sendához hasonló 50 cm-es verseny endurót. jókat szórakoztunk vele a Tétényi fensík terepein. idén elhatároztam, hogy bár baja nincs, de én rendbeteszem! a legnagyobb bajom az volt vele, hogy ronda színei voltak, a műanyag elemek itt-ott töröttek, zúzottak voltak. megragasztottam, megcsináltam a kilóméteróráját, kicserélgettem a korrodált végű elektromos vezetékeket, átfújtam matt, fekete-fehérre, stb. 

A kipufogója vmi gányolt megoldás: eredeti kiömlőcsonk,+ 1/2 "-olos vízcső,+ gumi toldás,+ honda robogó dob. mindez bevezetve a hátsó sárhányó alá, hogy a keverék trutyiját, okosan a gumira csorgassa. tehát ezen változtatni kell. elvittem egy barátomhoz, hogy hegessze össze úgy ahogy azt én elterveztem. Nnna!

itt kezdődik a marhaság!! a jóképességű idős édesapja a lomtalanítás alkalmával kib...ta az általa ismeretlen cuccot. most se kiömlőcsonk, se dob se motor. A csajom meg ezen akar megtanulni motorozni. segítség, segítség!! legalább egy jó diliházat ajánljatok!!!