Kcsita Creative Commons License 2005.10.08 0 0 29540

A horvát meccs a Hálózat TV-n lesz látható!

 

A jövő hét szerdán az RTL Klub nem tűzi műsora a válogatott utolsó meccsét a Horvátország ellen. Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter elmondta, hogy ők este háromnegyed 9-kor vagy este 9-kor kezdték volna közvetiteni a meccset. De nem mennek bele a műsováltozástatásba. Eszterházy Márton, a SportFive magyarországi képviselője elmondta, hogy nem ők a hibásak. A FIFA-tól kaptak egy idő pontot, ahol még nem dőltek egy a csoportokban, hogy ki jut tiovább, és ki nem. Ezért lesznek egy időben a meccsek. Az időpont este fél8-kor kezdődnek a meccsek. Ezek után a mérkőzést egy országos adón fogható, méghozzá a Hálózat TV-n lesz látható a mérkőzés.

 

Tehát, mégegyszer elmondom, Szerda este 19:30, Hálózat TV!

 

Azt mondom, hogy az MLSZ nézzen után a szerződésbe, mert ha az van benne, hogy az RTL Klubnak köteless a válogatott mérkőzéseket leadnia, amiben megegyztek, akkor ez szerződés szegés! Ez a véleményem. Az MTV-nek nincs pénze, a Sport1-nek minek oda adni a meccset, ugye? A TV2 nem ismeri a focit..., akkor marad a kis kereskedelmi tévék...

 

Szégyen, hogy egy Bajkeverő, egy Győzike show, egy VV4-et mindennen át nélkül mehet, de egy válogatott meccsről nem adnak, az magáért beszél.

 

Honnan az info? A Blikkben benne van...