Demszkyváros Creative Commons License 2005.10.07 0 0 22
Nos, vannak eredmények. És az index persze még az eredményeket is torz módon adja elő, manipulál.

Az index szerint a nem reprezentatív szavazáson a kormány teljesítménye elégséges (2) [valódi átlag 21 ember esetén 2,31 az indexnél, illetve 20 embernél 2,43].
Tehát majd egy féllel adtak neki jobbat átlagosan, mint az emberek (lásd alább)! (Nyilván ezzel is manipulálva a szavazásban részt vevőket), mert biza, nem elégséges a kormány jegye.

Nem, mert 1,98 akkor, ha számolunk az általuk 0-asnak osztályozott fickóval (bocs, de nem tudom a kormánytagokat és neveiket). Tehát nem éri el a kettes szintjét, márpedig a kettesnél nem kerekítget felfelé az ember. Azaz a kormányt a szavók elégtelenre minősítették, pedig ez itt a vérballib index ... (innentől még jobban érthető az a kétségbeesett és kapkodó, kusza, a nyers erőből végigvitt kampány, amit Gyurcsányi folytat.)
Ha nem számolunk az általuk 0-ozottal, akkor csak 20 emberünk van, ebben az esetben 1,99 a lakossági szavazat. Ez megint csak kormánybukta.

Az is érdekes, hány embert mert az index megbuktatni (20 emberes verzió mellet): 2, az az két embert. Az olvasók 11-et (550%)!!! Az emberek több mint felét megbuktatták a Kormánynak!

Kolbert, Persányi és Lambert: ezeknél az index volt a "keményebb" (1,13;0,14;0,64). Az összes több 17-et mind mesterségesen felpontozta az index. Kiemelkedően durván feltuningolta az index Drazsét (1,01); Hillert (1,02), Kókát (1,17), Gyurcsányt (1,15), Bozókit (1,26), tehát a ballibek közül is legvéresebb neolibeket, akik inkább köthetők a neoliberalizmushoz, mint a baloldalisághoz, hiszen a különösen felpontozottak közül 3 ember is milliárdos.