sajnos megint kifelé áll a rudam, méltánytalan a hozzáállás.
Sok néven irtam már, nem önszántambol, szerintem az index-nél is az a baj, ami magyarban. Szervezési kérdés.
Mi a cél, mi miért van. Én tudom nekem mi a célom, miért irok, és ha azt más tölem nem befolyásolhato dolgok miatt nem érhetem el-- fel kell adjam.
Mindig elértem amit akarok, még a kádári hatalom ellen is gyöztem, családom hivatalosan kivándorolt stb..
de ami most megy az már sok nekem. Azt a sok agyafurt gondolatot, variáciot, kövfetjeztetést, a magyarok a saját helyzetük javitására kéne használják. De ez tragédia, egy más mellett két probléma, a világ gazdasági ás politikai kérdés, és a szemetet nem dobják a kijelölt helyre? ez abszurdum, ujra kell születni, nevelés és látokör, mennyi év, mennyi terület kell ehhez.
De a baj, hogy nincs idö. Most vagy soha és ha nem akkor elveszett. Ezt kell megtanulni, tehát egy rossz mozdulat, egy hibás nyilatkozat, és vége, ugrottak a milliárdok. YEzt kell megérteni, hogy mindennek jelentösége van, volna, már látnak hallanak minket, nem lehet senkire fogni a hülyeséget, az oroszok m
ár 91-ben leléptek.