Törölt nick Creative Commons License 2005.10.06 0 0 1207
a probléma, hogy a hibákat talán ugyanugy tudják, mint a végeredményt. csak legyint mindenki, és egy ponton, amikor dönteni kell- rosszul döntenek. Ez a tragédia.
tehát amikor pld. a KSZE (kukoricatermelési cég) szerzödött a John Deer-rel, akkor is voltak ilyen hangok, hogy ez milyen jo a nyugatnak, de pofa be alapon (azt kell nézni barom, hogy neked is lesz jó belöle, és más megoldás meg nincs) ment.
Ehhez nem kellett Antal kormány, meg országos hangulat, ezek már a kádári idökben is nagyon jol mentek. A hiba késöbb jött, 89 után, amikor nem hozzáértök és becstelenek kezébe került az ország, amikor ez a kisebbség meggazdagodott stb.......

Most már késö, ezen nem lehet változtatni, csak elöre szabadna nézni, hogyan csináljuk ezek után jobban. Azt kell megérteni, hogy ezek után csak a nyelvcsapások emelésével lehet kikerülni a szarbol, de a magyar ERRE nem képes. Inkább marad a szarban de nem adja alább. reménytelen.
Bezzeg a románok, ott nincs büszkeség, benyalnak ha kell, és pereceken belül 180 fokos fordulat ha kell, csak a lové jöjjön. És ez tetszik az osztráknak, németnek, ettöl mennek elöre és hagyják le a magyarokat.
Előzmény: Ragika (1206)