mamicska Creative Commons License 2005.10.06 0 0 1813
Drága-drága Lemi!!

se hosszú nem volt,se semmi baj nem volt evvel a hozzászólásoddal ...nagyon megdöbbentett.Nem vagyok érintett,de ezt tényleg meg kell rágnom nekem is.

ha most beszélni kellene,akkor csak hebegnék és habognák.

Borzasztó nehéz helyzet!!!

Ezek az ifjak nem érik föl ésszel,hogy ami a cégnek jó,az nekik is jó???Amíg fut a cég,addig van munkájuk??Nem belezhetik ki azt, akiből,amiből élnek?

Ide figyelj,most elkapott a harci ideg!!Hát már csak nem Te fogsz meghátrálni???Pont Te ,aki eddig is azon dolgoztál, hogy a kenyéradó gazdájuk ne menjen tönkre és ne kényszerüljön világgá zavarni őket!!Izéljék meg a tehenet két fillérért!!!

Basszus,juszt sem mennék el!!!Ácsingóznak a helyedre,meg tetszene nekik a naplopás??na ja,aztán egyszer azon veszik észre magukat,hogy volt - nincs munkáltató - tönkrement!!Azt szeretnék??Csak nem a konkurencia keze alá dolgoznak??
Na jó,így nem lehet velük tárgyalni,de diplomatikusan szépen "eladod" magad nekik.
Nyugisan beígéred,hogy igyekszel változtatni az általad még elfogadható értékeken belül, de sohasem a cég kárára, mert avval csak nekik is rosszabb lenne.
A munkaszerződéseket be kell tartani - mindkét részről...blablablabla,építsd fel szépen!!
Előtte meg beszélj a főnököddel, igazán nyíltabban is kiállhatna melletted!!!(bár az sem tesz jót néha az embernek:-))Rögtön elkezdik irigyelni!)

Fel a fejjel lemi!!!
Tudsz káromkodni jó cifrán???Dühöngd ki magad,rugdosd meg a hűtőt,a szekrényt - én a mosógépet szoktam- aztán fel a plépofát és nyalják ki!!!:-)))

NA!!PFÚÚÚ!!

Sok sikert!!Ne hagyd Magad!!Hajrá Lemi!!!

csók.mam.
Előzmény: lemi (1810)