Fefe952 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 6866
Stylist,
Lehet, hogy tévedésben vagy. A kiegek senkit nem fogadnak, főleg nem tárolnak eszközöket. A kiegek egyedül - természetesen minősített időszakban, amikor a marslakók támadnak - a katonai szervezetek igénye, a katonai vezetés intézkedése alapján lesorozzák a szükséges és meghatározott létszámot, majd bevonultatják a meghatározott katonai szervezetekhez. Ennyit és nem többet. Ellátásukat már a katonai szervezetek végzik. Valamikor volt a rendszerben területvédelmi ezred, vagy zászlóalj minden megyében, akik részére tároltuk a szükséges felszerelést. Ezek mind tartalékosok voltak, a pk-i állományt kivéve. De ez megszűnt, a felszerelésekket leszedték. Itt Veszprém megyében volt még egy komplett tábori kórház is lezsírozva teljes felszereléssel, műtőtől az utolsó érfogóig. A helyét most a gaz növi be. Ugyanígy hatalmas üzemanyagtároló terület is volt, megnemtudommondani mennyi liter üzemanyaggal. Már nincs.
Ha megnézed a jelenlegi törvényi szabályozókat, olyan, hogy általános, nyilt mozgósítás nincs. Lehet, hogy rosszul értelmezem, akkor viszont tegyetek helyre, de egyetlen egy hazai jogszabályban, ami hon védelmével kapcsolatos (OGY, törvény, rendeletek stb) nem lelhető fel a biztonsági környezet olyan értékelése, hogy számítani lehetne közvetlen támadással. Ergo, nincs is szükség az általad említett több százezer ember puskával, felszereléssel való ellátására.
Béke honol a szívekben és lelkekben a környezetemben, jóindulattól párás szemünket egymásra vetjük, de figyelünk a terroristákra, az embercsempészekre stb. És teljesítjük szövetségesi kötelezettségeinket.
Fefe
Előzmény: Stylist (6864)