tivadar Creative Commons License 2005.10.01 0 0 520

Blog helyett-fórum tagok naplója

 

KEDVES NAPLÓM !             (Befejező részlet)

 

               Asszem télleg itt az ideje, hogy abbafejezzelek végre!  Elfáradtam, bár  hosszú hetek óta nem írom, csak olvasom a M.Vitaklubot, mégis, az olvasásba is...

Fárasztó dolog ez itten. És totál dejavu-s érzet, mintha csak (régen) a valifilin lennék. Csak némileg udvariasabb formában - a szalonképesség határain.

                Persze mindez az én hibám, s az én együgyüségem.  Oly sokszor beszaladtam már ebbe  a csőbe, hogy materialistákkal nem-anyagi kérdésekről  vitatkozom !  Miért nem tanulom meg már végre, hogy ez nonszensz ?!  Mi a fenének megyek le a pofonok völgyébe újra és újra???  Hát köll ez nekem?  Nincs nekem kivel beszélgetnem?  Itt csak hülyének néznek folyamatosan! 

 

                 Mumu bácsinak persze megköszönök mindent, a meghívást, a baráti hangot, a fordítást - szóval a kedvességét. (Ám mindezek ellenére, a világnézetünk jottányit sem közeledett egymáshoz...) 

                 És a többieknek is, akikkel olykor hatalmas (és többnyire meddő) vitákat folytattunk - köszönök mindent,  és barátságos búcsút ajánlok.   :-))     Kérlek benneteket, minden szóváltásunk ellenére higyjétek el azért;  abszolut eszemnél vagyok, nem kattantam meg,  hivatásomat tökéletesen ellátom - egy kicsit (?)másképpen látom a világot, mint ti - ez van mindösszesen.

                 Sajnos ez a vitaklub sem volt képes eltüntetni (de még csak csökkenteni sem!) a világnézeti árkokat és szakadékokat. Ahogy a nickeket megpillantottuk, már tudtuk kinél mire számíthatunk. S a szalonképes szavak alatt gyönyörűen izzik a a parázs, s gyakran éget... Ezt most, amikor csak olvasgattam, vettem észre igazán.

 

                Sziasztok, ég veletek, aki kiváncsi rám mégis, megtalál a "TV DR üzenetrögzítője" c. valifili topicomban.   Isten veletek minden jót kíván:  tivadar

Remeteszőlős, 2005. 10. 01.

 

              V É G E