Törölt nick Creative Commons License 2005.09.30 0 0 2799

Na cső mindenkinek!

LogN!

Most elmondom mégegyszer... CB-vel kapcsolatban ma már nem nagyon van konkrét ára semminek! ÁRfolyama van.

Hogy penetrátor van e eladó, azt NEM TUDOM. Azt mondtam, hogy szétszórom az éterben, hátha valakinek van. Szerintem egy bontott jó állapotú antenna értéke 4-6 ezer forint.

 

A baj, hogy akinek van, bajosan válik meg tőle, mert ma már érték, nem nagyon van, talán bp. elnök u. tudna hozni, 10-15e foncsi környékén újat.

De miért kell neked pont penetrátor? Frankó félhullámú sirio-t vettem zebrától, bátran keresd!

 

Fényképpel meg végképp ne őrítsél meg senkit, mert 1. műkdéséről, esetleges beázottságáról nem ad infót, 2. senki nem fog felmászni a tsz-telep tetejére, vagy háztetőre  hogy lefotózza nekünk, 3. ami a legfontosabb, hogy úgy értem: odamész, elbontod, hazaviszed, lepucolod, oxidmentesíted, renoválod, újrabilincseled, kertben vasoszlopon kihangolod, és ha fasza, csak akkor rakod fel a tetőre.

Ez egy folyamat.

 

Ha mindezt összeadod, plusz benzin, plusz idő, plusz a bizonytalanság, akkor ott vagy mint egy új antennánál, a'la Zebra, amit csak "földobsz" a tetőre és kész.

Ja és nincs atom radiál, azaz dagadtmadár effektus. 

Kapcsi?

 

Első antennának nem választanék bizonytalant. De ha találok egy penetrátort, és enni nem kér, szépen, komótosan végigmegyek a fenti feladatokon, és akkor jó lesz.

 

Mérlegelj!

Cső!

Előzmény: logN (2798)