Freddy56 Creative Commons License 2005.09.29 0 0 1211

Szia Glam slam!!

Már "sztgyi"-nek megírtam emilben, pillanatnyilag a vályúval pauzában vagyok. Én is voltam Esztergomban a tanfolyamon, ott azt kaptam felvilágosításként, hogy ez tűző napban nagyon OK, de szórt fényre nem jó, erre a sík kollektorok a jók. Ettől függetlenül kétszer próbálkoztam az üvegszálas, műgyantás vályú elkészítésével, elég rossz "sikerrel".

Most várom okt 6-át, mert Szegeden okt 4-től 31-ig lesz egy öko... kiállítás, ahol az első 4 napon előadások lesznek, 6-án pont a Drain-back rendszerről és egyebekről lesz szó, az egyik előadó Ferembá lesz! (részletes műsort a kardoslabor weblapon találsz, ha érdekel), Na itt szeretném elkapni Ferembát, mit javasol a fókuszba, mert itt a Fórumon már valaki felvetette, mi lenne, ha vákumcsövet tennénk be, nem rézcsövet.

Nem tudom, mennyi szabad ideje lesz, mi a terve, de szeretném alaposan kikérdezni minden kényes pontról. (ha nincs ellene kifogása, akkor egy jó halászlé, vagy pacalpörkölt mellett megbeszélhetjük a témát, ilyen helyeken általában sikeresebbek a tárgyalások). Remélem okt. 6 után már sokkal többet tudok majd mondani, addig türelem.

Üdv: Freddy

Előzmény: NeomatiK (1207)