Vajk
1998.07.27
|
|
0 0
92
|
He, Te naplonk !/Hogy ne nyaljak./ Bar szivesen pihentetnem nyelvem, egy fagylajt felszinen/ Rondaemberbacsi papa ! Ha az a buli 1-jen lesz, amire nem jossz el Zubiekhoz, akkor nem talalkozunk:)
Bar meg en is vaccillalok, hogy Vonyarc vagy Dobyman.Vonyarcon lehet szorfozni, Dobymanon meg nem probaltam, bar voltunk anno ket hetet a Feka tengernel.
Egyebkent ez az egyik legjobban tecco topik.
Koszi, Kaviat messzenezo bacsi ! Lakki ! A veredas a szememben is szep dolog. En egyszer probaltam, akkor is onzesbol: harom nap jutalomszabadsagert a frontrol . Aztan annyi veret leszippantottak pillanatok alatt belolem, (a homlokom befele horpadott), hogy mire hazaertem es szegeny akkori baratnommel sikerult egy nem lakott lakast talalnunk(ez lett volna az elso "alkalom" vele) ugy elaludtam, min en reggel, ha ejjel nem alszom. Szoval felmentunk es mire o frissen es uden megjelent bizonyara csabito furdokontoseben en mar komaban voltam. Egyebkent szerencsenek is nevezheto, mert azota valodi baratom lett, es azota nem is probalkoztunk helyrehozni az akkori alkalmat.
Azota nem merek vert adni.:)))) udv
|
|