sztgyi Creative Commons License 2005.09.26 0 0 1140

Tisztelt Topiktársak!

Nemrégen Prefetto (a kis ötletgazda, a szárnyaló bólogató kacsa - nem megsértődni ám! szeretetből mondtam!) sziporkázott itt egyet (1065. hozzászólás, 09/17-én). Páran rákérdeztek, mire is gondol.  

Salfonc egy weblap címet (www.cansolair.com) dobott be, hogy talán arra gondolt Prefetto. No én ezt a weblapot megnéztem. Jeleztem is itt, kédeztelek Beneteket, láttátok-e.

Nemigen volt lelkesedés. Én viszont bekattantam! Egy igazi tiszicsmajsztrós ötlet és feladat! Azóta gyűjtöm a sörösdobozokat 5-6 napja már 120db van. (Egy hét múlva meglesz a kellő mennyiség - remélem.) Meg akarom csinálni! (Erre az utóbbi napok eseményei is ösztönöznek - kiváncsi lennék, mit szólnak hozzá a németek?)

Ma ventillátor után jártam, kissé borsos az áruk. 25eFt és 50eFt között találtam, de egyelőre  nem vettem, körülnézek még.

Mit várok Tőletek, Tisztelt Topiktársak? Vagy józanítsatok ki - hisz az utóbbi napokban megnőtt a sörfogyasztásom :-), vagy bíztassatok!

De nézzétek meg, és beszélgessünk róla! Sok fénykép van. Csak nem lehetnek a Kanadaiak ennyire hiszékenyek, hogy bevették ezt a profi tiszicsmájsztrós maszlagot. Találtok képet is arról hol készül, néhány fotón még a sörösdodozok is jól kivehetők.

Tiszicsmájtrós üdvözlettel: sztgyi

Ps.

Érdemes a GALLERY-nál a Play-Stop -al leállítani, és a "To view larger images, please click here" feliratnál a here-re kattintani. Több nagyobb képet lehet látni!