Szia Rahell.
"Szia Bivisz! ( Egyébként Bivisz, mint Báthed? Hm?)"
Igen, és kis betűvel, mint nemecsek.
"Igen Zuschlagra emlékszem, és ott abban az esetben sem magát a mondatot tartottam igazán súlyosnak, hanem a képmutatást, amivel párosult... De ez egy külön téma...."
Nem, nem egészen. Itt annyival súlyosabb a helyzet, hogy a két ősbuta direkte csinálta, és nem mert valaki véletlenül felvette őket egy kamerával. Hidd el, ha bármely etnikai kisebbség rovására vicceskedtek volna, megint mennének a jómunkásemberek árnyékre vetődni a Moszkva térre.
"Én egészen más összefüggésben soroltam a dolgokat, ne csúsztassunk már ekkorát!"
Könyörgöm, magyarázd meg, hogyan kell értelmezni amit leírsz. Egyszeri, lecsúszott alkoholista majdnemértelmiségi vagyok, én úgy értem a dolgokat, ahogy azok le vannak írva. Egyébként hogy kell érteni, ha valaki más valakik elgázosításáról, dróttal való kivégzéséről beszél? Tehát, ezzel ő mit akart kifejezni, ha nem szószerint azt, amit jelent? Magyarázd el, légy szíves.
OFF
"Nézz utánna a szleng szótárban! Ja bocsánat, te azt gondolom nem ismered, mert Te mindig, minden körülmények közzött"
Természetesen tudom mi a felejtő, de a szó használatát legalább akkora kancsóságnak tartom mint a többi szingliskedő, jópofázós, modernista semmitmondást. Írd azt, hogy utálod a BKV-t, mert ilyen meg olyan, de ez a felejtős olyan szex és new yorkos/művészeti galériás/bridzsitdzsonszos, és rámhozza a hidegrázást.
ON
"Viccet félretéve, meggyőződésem, ha kölköket betehetné a gyerekülésre, tele cekkert meg a csomagtartóba, dalolva megtenné. És igaza lenne."
Te tisztára nem vagy eszednél!!!! Tudod mi lenne, ha mindenki autóval utazna BKV helyett? Apropó, hallottál olyat, hogy valakinek az ANYAGI HELYZETE nem teszi lehetővé a kocsit, vagy ez a te köreidben fel sem merül? A környezettudatosság igenis működne, ha nem ez a városvezetés lenne. Nézd meg Prágát, Bécset, Krakkót. És utána köszönj szépen demsz-nek. (Nem, nem "demszki", én ezt az embert nem becézem.)