Szia Bivisz! ( Egyébként Bivisz, mint Báthed? Hm?)
"Okosakat mondasz, zuschlagra emlékszel, ugye?"
Igen Zuschlagra emlékszem, és ott abban az esetben sem magát a mondatot tartottam igazán súlyosnak, hanem a képmutatást, amivel párosult... De ez egy külön téma....
"ÍGY IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! És ezt mind, de MIND a hülye biciklistákon, a megállóban álló birkákon és az utcán átkelni akaró terhes nőkön kell egy igazi autósnak levezetnie!!!!!!!!!!!!"
Te miről beszélsz? Ki beszélt arról, hogy bármit is, bárkin le kell vezetni? Én egészen más összefüggésben soroltam a dolgokat, ne csúsztassunk már ekkorát!
OFF!
"Például mi az, hogy "felejtő"
Nézz utánna a szleng szótárban! Ja bocsánat, te azt gondolom nem ismered, mert Te mindig, minden körülmények közzött, még egy ilyen informális fórumon is csak és kizárólag szabatosan fogalmazol. Elnézést. Tudod ez az én slendrián vérmérsékletemhez túlon-túl megközelíthetetlen magsság. De most majd megülök csendben, és figyelek, tanulok, hátha egyszer én sem használok majd a felejthető kategóriák helyett szimplán csak "felejtő" kifejezést...
OFF!
"Más. Nyugodj meg, VAN más. Én mondjárt itt a szomszédban tudok mondani tíz anyukát, aki cekkerrel-két gyerekkel jön-megy, és képes buszra meg villamosra szállni. "
Hát igen... Ez ám az idilli kép, amint környezettudatos, kétgyermekes anyukák hada, a fenntartható fejlődést kizárólagosan szemelőtt tartva cipekedi a cekkereket a buszon, meg a villamoson, pedig tehetné máshogy is. Szép. De tényleg. Csak nem most, nem nálunk. A többi stimmel.
Egyszer azért próbáld ki ez a kétgyermekes, cekkeres cipekedős dolgot a hetes buszon csúcsidőben...
Viccet félretéve, meggyőződésem, ha kölköket betehetné a gyerekülésre, tele cekkert meg a csomagtartóba, dalolva megtenné. És igaza lenne.