AgyProTézis Creative Commons License 2005.09.24 0 0 37

Eccerre néztük azt az 52 perces filmet, amely 1-ik leg/3./szemnyitogatóbb volt. Tényleg gyönyörŰ hangja volt, mély, kicsit zengő, kicsit öblös, nyugodt. Érződött rajta a saját bőrén/sorsán megélt gondolatok terhe.

Mit szólsz, a =Faludy= milyen sztorikat hozott elő? :-) ..és a farrengető Zsuzska.. :-D..,meghogy Sokrat és Platon aristo-lakájok voltak:ez valami igazán mélységi értelemkutatóra utall..

 

'..magyar származású..'=ergo zsidó/nak számít szerintük/. Szerintem zsidó származású magyar ember volt. Mint ahogy a kunok, székelyek, besenyők is a magyarság alkotórészei. A genetikai /és mém~kulturális/ diverzitás az emberek, népességek csoportjai túlélőképességének záloga. /Ezt már István király is sejtette Imre herceghez írt SMS-ében, mint lujziánai macska a tornádót./

 

Köstler hitt a -természetmagyarázó- végső formulában -mint 1 püthagoreus-, kereste, mint alkiMiska a bölcsek kövét, mint +'s lovag a Grál-t, mint Condorcet az univerz-adekvátan leíró nyelvet, mint Hamvas az egységlogikát, mint Einstein évtizedekig a Great Unified Theory-t, hívő az istent.

 

Az ellentétekben gondolkodás..erre akár 1 külön/direkt topicot nyithatnók. :-)

 

A digitalizált anyagot A ProgresszióérT tedd köz-elérhetővé, transzparenssé, ezzel méltó, ergodetikusan hű módon cselekedhetsz, megteheted, amit megkövetel a Haza.

Üdvözüllek

-apt

Előzmény: Zoli Bacsi (36)