És voltaképp hogy is zajlott a folyamat, ahogy kijöttél ki belőle?
Mivel ebben a topicban OFF, megpróbálom zanzásítva írni. Egyébként az egészet nem foghatom CSAK a parlagfűre, hiszen korábban is évekig kijött az allergiám, de csak rossz volt a hangulatom, a depresszióhoz más is kellett. Eleve érzékenyebb, fáradtabb, kimerültebb voltam, az allergiával járó kellemetlen tünetek végül bekattantották az agyam.
Szóval 7 hónaptól a szülésig naponta többször zokogtam, közben alvás és evészavaraim lettek, pl. csak akkor mentem aludni, amikor már elájultam a fáradtságtól, és akkor ettem, amikor már szédültem. (az allergiás időszakban kezdődött, mert az orrdugulástól nem tudtam aludni, az ízeket-szagokat nem éreztem, ezért nem volt étvágyam, csakhogy ez az allergiás időszak után sem múlt el, mint máskor) Ez ugyebár egy terhes kismamának, aki mellette még szoptatja a nagyobbat, marhára egészséges... Nem is csoda, hogy az első szülésem után 8 hónappal fértem bele a szülés előtti nadrágokba, a második után meg egy hónappal! Ráadásul 3 hónapos volt a második gyerek, amikor fel tudtam venni olyan nadrágot, ami a 2 gyerek előtt már nem volt kényelmes, mert annyira feszült.
Szülés után zombiként végeztem a dolgomat, később jött a következő év, újabb allergiaszezon, hisztik-kiborulás, nem alvás, nem evés. Utána az utólsó pillanatban jutottam el szakemberhez (nem dilidoki, hanem természetgyógyász féleség), aki sok beszélgetéssel, életmód javaslatokkal kihúzott a gödörből. Most ott tartok, hogy már éjjel 1-2 felé le tudok feküdni aludni, nem pedig hajnal 4-5-kor, már úgy-ahogy eszek is normálisan.