Kauthar Creative Commons License 2005.09.21 0 0 topiknyitó

Kaptam egy kiskacsat a mult heten, nagyon megszerettem, de sajnos tegnap elpusztult:((( Nem tudom, mitol, en csinaltam valamit rosszul vagy beteg volt...nagyon szeretnek meg egyet, nem is hittem volna, hogy egy ilyen pici madarban ennyi ragaszkodas lehet, hianyzik, ahogy mindig szaladt utanam:( (azt hitte, gondolom, hogy az anyja vagyok:))

A parom szerint le voltak vagva a szarnyai, ezert halt meg (1-1,5 centis szarnykezdemenyei voltak, azt hittem, ez ilyen picin normalis), masok azt mondjak, ne vegyek kacsat, mert egy gyerek kacsanak szuksege van a mamajara es nelkule igy is-ugy is elpusztul, meg azt is, hogy allando meleg kell neki (ez lehet, hogy igaz, mert mindig reszketett), amit nem lehet biztositani, illetve hogy egy kacsa belehalhat a maganyba, nem szeret egyedul lenni, stb...Namarmost azert ezek az emberek nem "kacsaszakertok", itt meg, ahol elek, nem tudok semmifele konyvet beszerezni roluk, gondoltam irok ide, hatha valaki megerositi/megcafolja az infokat-vajon erdemes egy uj kacsat hozni a hazhoz?