Az az igazán röhejes, hogy azok az allergiások mondják meg, hogy kell egyes növényeket visszaszorítani, akik fodrászatot, villanyszerelést vagy marketinget tanultak, de a büdös életbe a növényélettanról azt se tudták, eszik-e vagy isszák.
Igen, az. Ezért kérdeztük a másik topicban is mind, hogy jó, DE AKKOR MIT CSINÁLJUNK. Számold össze, hogy ki és hányszor tette fel ezt a kérdést. És senki nem mondott semmit. Egy ötlet jött, hogy telepítsük be a természetes ellenségét, de ez olyan, mintha az állatkertben véletlenül kiszabadulnának a zebrák, a probléma megoldásaként meg kiengednék utána az oroszlánokat, hogy majd azok elintézik. Ezzel csak még jobban bonyolítottuk a helyzetet és ki tudja milyen károkat okozunk.
Én egy szimpla papírtologató aktakukacként, akinek a botanikai tudása addig terjed, hogy meg tudom különböztetni a pálmafát a fenyőfától, nem látom a további lehetőségeket a kaszálás és nem kaszálás között. Azt látom, hogy a "nem kaszálás" nem jött be. Akkor legyenek szívesek a szakemberek előállni valami javaslattal, kíváncsian várjuk. Addig, amíg elő nem álltok valami használható ötlettel én maradok a "kaszálás" verziónál, mert kicsi agyammal annyit tudtam felfogni, hogyha kevesebb a pollen, kevesebbet szenvedek. Kevés pollen meg kevés növényből van, tehát írtsuk a parlagfüvet.