muci76
2005.09.17
|
|
0 0
838
|
tasha, meg 1x köszi itt is! pont most volt tema itt is a lefagyasztott tej, ugyhogy mar okosodtam egy kicsit. Nem tudom, hogy növekedesi ugras lehet-e, vagy esetleg csak az ido? Tegnap ota esik, es 11 fok van. Mar fûtûnk... Amugy tegnap megprobaltam neki odaadni a reggel lefejt tejet, de nem fogadta el. Regebben amikor a kisebesedett mellbimbok miatt fejtem es cumisüvegbol kapta a tejet minden gond nelkül megitta. Ugyanugy csinaltam mindent, mint most. Chicco folyadekkal sterilizalok, es avent cumit meg üveget hasznalok. Ez a folyadek nagyon eros szagot hagy a cumisüvegen, de foleg a cumin, lehet most mar ez is zavarja.
Mostanaban teljesen valtozo, hogy 1 vagy 2 mellbol szoptatok-e. Mindig felajanlom neki a masodikat is, de nem mindig fogadja el. Az is baj lehet, hogy az ejszakakat eleg jol atalussza, este 10-tol reggel 5-ig, es 5-kor is csak 1 cicit ker. Tehat a masik akar 10-12 orn keresztül is erintetlen. Jol meg is telik utana, de lehet, hogy emiatt nem termel nap közben eleget 3 orankent. Vettem tapszert is, de amig hizik, meg, ha keveset is nem akarok adni neki. Hetfon mindenesetre elmegyek tanacsadasra, hogy ott is megmerjek, megnezzek a gyereket.
muci |
|