tweety83 Creative Commons License 2005.09.16 0 0 4844

Üvegkarcolás:

 

Én már láttam fényes nappal kb 3-8 főből álló szakközépiskolás / ált. iskolás társaság szokott ilyen gyémántszerű cuccal üveget karcolgatni, esetleg alkoholos filccel firkálni. Senki nem szól érte, nem zavar senkit, körbeállják az ajtó üvegét és szinte nem is láthatja más hogy mit csinálnak.  Sajna sok ilyen van a városban, nagy divat lett.  

Körúti villamosokra kár lenne új szerelvényeket venni, szerintem nem tartana tovább 2 hétnél és ugyanígy néznének ki. Amíg ilyen csürhe nép ez addig menjenek a szakadt, fapados  UV-kkel... (amúgy jó kis gépek azok..)

 



Grafiti..Hát biztos nem szegény-gyermekek csinálták ezt mert Qrva drága az ezüst  spray..főleg nem 1 flakon kell egy vonatra...

Én is amellett állok hogy össze kell fogni, elkapni ezt a pár hülyegyereket és addig ütni amíg le nem mossák.

Megoldásként az lenne, hogy éjjel elkapjátok őket, egyből elveszitek a mobiljukat hogy ne tudjanak segítséget hívni, és beb..szni őket a kocsiszínbe, és ott lemosatni velük a voantot. (legyetek inkább Ti álarcban, ésakkor nem ismernek fel titeket, így másnap mikor mondjuk rendrséget hívna valamelyik hogy korlátoztátok a személyes szabadságjogaikban, akkor nem lehetne kire rábizonyítani az esetet. )
Asszem egykét ilyen "akció"  után visszaszorulna a firkálás meg az üvegkarostolás.